Leumpang ngaliwatan pigura Parancah gaya 2 - Cina Nantong Wantong Steel pipe

Leumpang ngaliwatan pigura Parancah gaya 2

Pondok Description:


  • Port: Shanghai / Nantong
  • MOQ: 10 ton
  • Pangabisa suplai: 5000 ton per bulan
  • Istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    03

    6c1e1c056-300x214

    pin gabungan Caster pananggeuy cross
    pin gabungan Caster pananggeuy cross
    Baja plank kalawan hook konci pin panitik
    Baja plank kalawan hook konci pin panitik

     

    Parusahaan urang integrates produk Parancah R & D, desain, produksi, manufaktur jeung layanan sakabéhna, concentrating on pasar Parancah betah tur mancanagara, nyadiakeun konsumén kalawan aman jeung kalapa produk Parancah.
    Produk utama nyaéta sistem disc Rancah, sistem rojongan disc, sistem Parancah baja pipe fastener, sistem panto Parancah, mangkok Sistim ngaitkeun Parancah, sistem Parancah béntang seri, springboard baja, rojongan baja, screw jeung produk lianna.

    1) tinggi pelindung bubuk coated teknik tiasa ngajaga Parancah tina karat jeung korosi dina duanana permukaan jero sarta luar tina tube, nu ngajadikeun bentang hirup na leuwih panjang batan 3-5 taun.

    2) poli Parancah fungsi bisa dipake keur duanana konstruksi interior jeung exterior lamun equiped kalayan asesoris béda. Kayaning, kabayang caster, base jack, sirah u, sarta sajabana

    Hiji set tina Parancah merlukeun asesoris handap:

    1.Scaffolding plank baja: Salah

    Pigura 2.Main: Dua

    pin 3.Joint: Opat

    4.Lock pin: Opat

    pananggeuy 5.Cross: dua pasang braces cross

    6.Caster: Opat

    Beungeut: Galvanized

    aplikasi:

    1.Apply ka platform karya tinggi, kayaning wangunan, aula, sasak, viaduct, torowongan, jsb

    2. Larapkeun kana jero sarta luar pager Parancah.

    3. Ngagunakeun pikeun platform karya movable, kayaning mesin éléktronik, Hull repairing jeung proyék decorating lianna.

    bungkusan:

    1.In bulk

    2.In bundles kalawan strip baja

    waktos pangiriman: Numutkeun kuantitas jeung spésifikasi unggal urutan

    MOQ: 10sets

    pangabisa suplai: susunan 5000 per bulan

    Port: Shanghai / Nantong

    istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !