Baja-plastik komposit pipe - Cina Nantong Wantong baja pipe

pipe komposit baja-plastik

Pondok Description:


  • Port: Shanghai / Nantong
  • MOQ: 10 ton
  • Pangabisa suplai: 5000 ton per bulan
  • Istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    73ab31cd2-300x214209aefdd1-300x214263ec1464-300x214e530beb71-300x214

    ciri pangbadagna na anu nungkulan nu disadvantage yén pipe baja teu tahan ka korosi sarta lalawanan korosi tina pipa plastik henteu tekanan. Dibandingkeun jeung rupa-rupa pipa baja, pipa plastik, pipa komposit aluminium-plastik, pipa stainless steel sarta pipa tambaga, eta boga kaunggulan atra dina indexes hygienic, pasipatan fisik jeung kimia jeung ongkos. Cai mibanda daya tahan korosi, résistansi sepuh, teu keyeng, hambar, non-toksik, témbok lemes, résistansi suhu luhur, résistansi tekanan tinggi, beurat lampu, insulasi panas sarta saterusna, pikeun ngajawab korosi pipa industri, masalah sepuh sarta leungitna pipa suplai cai jeung rékayasa drainase, rékayasa gas sarta industri kimia nyaéta paling idéal.

    Rincian gancang:

    Baku: GB, ASTM, BS

    Baku: GB / T3091 GB / T6728 ASTM A53 ASTM A500 BS1378

    Kaluar diaméterna: 18mm-48mm

    Ketebalan tina tube baja: 1mm-1.5mm

    Tekanan Rating: 0.08-10Mpa

    lalawanan korosi: tahan ka 50% natrium hidroksida, 38% asam hidroklorat kentel, résistansi 50% keur asam sulfat.

    Bentuk: Babak

    Panjangna: 3m-12m, atawa nurutkeun sarat konsumén

    Warna: Hideung atanapi nurutkeun sarat konsumén

    Séng palapis: 40g-250g / m2 atanapi nurutkeun sarat konsumén

    Aplikasi: Salaku bahan pikeun imah kaca.

    Bungkusan: Dina kebat kalawan strip palastik

    waktos pangiriman: Numutkeun kuantitas jeung spésifikasi unggal urutan            

    MOQ: 10 ton

    pangabisa suplai: 5000 ton per bulan

    Port: Shanghai / Nantong

    istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb
    1 (14)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !