Multi Apan Pertanian Tangkuban Parahu GSW-7 - Cina Nantong Wantong Steel pipe

Multi Apan Pertanian Tangkuban Parahu GSW-7

Pondok Description:


  • MOQ: 600 méter pasagi
  • Pangabisa suplai: 10000 méter pasagi per bulan
  • Port: Shanghai atanapi Nantong
  • Istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    Multi Apan Tangkuban Parahu Pertanianmangrupakeun jenis pakakas basajan tur praktis pikeun budidaya atawa beternak, gampang keur nyusunna, merenah ngagunakeun na béaya rendah, dilarapkeun lega dina budidaya sayur, bungbuahan, kembang sarta beternak produk akuatik sarta ternak ogé pangalaman ilmiah sagala sabudeureun dunya kalawan ngembangkeun industri palastik-pilem. Ieu bisa nyadiakeun kaayaan katerangan merenah, Uap jeung hawa, raising kaluaran jeung resisting nu bencana alam. Urang nawiskeun garis lengkep bahan rumah kaca kaasup pipe baja galvanized, aksésori pikeun pipe ngaropéa sarta pilem nutupan plastik, pilihan keur Sistim roll-up, panto, hideung shading net, irigasi jeung sistem cooling jsb

    fitur produk:

    1.The hateup nyaeta struktur babak kalawan kakuatan tinggi jeung kamampuhna anti salju kuat.

    2.Large bagian tina alur trapezoidal boga kapasitas drainase kuat.

    3.Inner badag kamar, operasi merenah, gampang keur nyusunna sarta diaksés cabut.

    karat-resisting, pangabisa kuat 4.Accessories nolak salju sarta angin sakabéhna éta.

    Laju 5.High transmisi, hébat sipat panas-panahan jeung kamampuhna hermetic.

     

    ngetik bentang pos dipasing dipasing Arched taktak Jalan jangkungna élévasi Putra panjang jumlah
    GSW-7430 7m 4m 1m 3m 4.8m 32m wenang
    GSW-7435 7m 4m 1m 3.5m 5.3m 32m wenang

    Ukuran: ageung

    Rorongkong: Galvanized bahan baja

    Jenis Konstruksi: Arched hateup

    Ngawengku Bahan: pilem pe, panas-preserving jeung awét, nyaéta sadia dina hateup jeung samping.

    Ngarojong Systems: Di luar System Shading

    Jero System Shading

    cooling System

    pemanasan System

    ventilasi System

    System Seedbed

    Control System listrik, jsb

    MOQ: 600 méter pasagi

    pangabisa suplai: 10000 méter pasagi per bulan

    Port: Shanghai atanapi Nantong

    istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !