frékuénsi luhur dilas galvanized pipe babak baja - Cina Nantong Wantong Steel pipe

frékuénsi luhur dilas pipe baja babak galvanized

Pondok Description:


  • Port: Shanghai / Nantong
  • MOQ: 10 ton
  • Pangabisa suplai: 5000Tons per bulan
  • Istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    c7ce3f929-300x214 209aefdd-300x214489bc4e27-300x2148777e2076-300x214ac8db212-300x214cbaf5e3a1-300x214

    spésifikasi na model:

    DN  inci OD (mm) WT (mm) DN inci OD (mm) WT (mm)
    15 1/2″ 21,3 1.1-2.75 90 3 1/2″ 108 2.0-4.5
    20 3/4″ 26 1.1-3.0 100 4″ 114 2.0-4.75
    25 1″ 33,4 1.1-3.25 125 5″ 140 2.0-4.75
    32 1 1/4″ 42,2 1.5-3.5 150 6″ 165 2.0-4.75
    40 1 1/2″ 48,3 1.5-3.75 200 8″ 219 3.0-6.25
    50 2″ 60,3 1.5-4.0 250 10″ 273 3.0-6.25
    65 2 1/2″ 76 2.0-4.0 300 12″ 325 3.0-10
    80 3″ 89 2.0-4.0 350 14″ 355 3.0-10

    Rincian gancang:

    Baku: BS1387-1985, ASTM A-53, GB / T3091-2001

    OD: 12mm-140mm

    WT: 0.6mm-4mm

    Panjangna: 3m-12m, nurutkeun sarat konsumén

    Bentuk: Babak

    Bahan: Q195, Q235, Q345

    Rupa bahan: Galvanized strip baja

    Treatment beungeut: 1.Galvanized

    Chromated na oiled, chromated sarta non-oiled

    Numutkeun sarat konsumén

    Séng palapis: 30g-275g / m2 (Numutkeun sarat konsumén)

    Téhnik: HFW, Tiis digulung

    aplikasi:

    pipe garis Perminyakan, pipa gas, konstruksi, proyék cai, industri pétrokimia, industri kimia, industri kakuatan, irigasi tatanén, Pikeun transportasi cair, uap jsb

    Bungkusan: (1) dina kebat kalawan strip baja  

                        (2) di jero kalayan kebat, luar jeung lawon palastik  

                        (3) Numutkeun sarat konsumén

    Tanggal pangiriman: Numutkeun kuantitas jeung spésifikasi unggal urutan

    Port: Shanghai / Nantong

    MOQ: 10 ton

    pangabisa suplai: 5000Tons per bulan

    istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb

    1 (22)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !