Galvanized Steel Jalur - Cina Nantong Wantong Steel pipe

Galvanized Steel Jalur

Pondok Description:


  • Port: Shanghai / Nantong
  • MOQ: 10 ton
  • Pangabisa suplai: 10000 ton per bulan
  • Istilah pembayaran: T / T, L / C dina tetempoan jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    1 (14)

    956d1bc55-300x2149fe4f47e4-300x21485c71a9f3-300x214

    Galvanized Steel Jalur

    Parusahaan urang specializing dina produksi baja galvanized, Hal ieu dumasar kana strip digulung panas, ngaliwatan pickling, rolling tiis, proses produksi galvanizing panas out.The produk bisa lega dilarapkeun pikeun keel tiis-kabentuk baja, pipe galvanized, jalan raya guardrail jsb , ogé bisa dipaké dina mobil, manufaktur lokomotif, manufaktur dewan jeung industri lianna.
    Rincian gancang:

    Baku: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS, GB510018-2002

    Bahan: Q195, Q235

    Bentuk: Babak

    Ketebalan: 0.15mm-3mm

    Lebar: 20mm-500mm 

    Coil ID: 400mm- 610mm

    Coil Beurat: 1-4 ton

    palapis beungeut: Séng palapis

    Séng palapis: 30-275g / m2 (Numutkeun sarat konsumén)

    Spangle: enol spangle, spangle biasa, spangle leutik, spangle badag

    perlakuan beungeut:

    Chromated

    (2) Chromated na oiled

    (5) passivated (Chrome bébas) jeung oiled

    (6) passivated (Chrome bébas)

    (7) oiled

    (8) Non-perlakuan 

    Kasabaran: ketebalan ± 0.02mm Width ± 2mm

    Aplikasi: Ieu cocog pikeun tiis-kabentuk bagian keel, pipe galvanized, panto jepret rolling, jalan raya guardrail, jsb na eta oge bisa dipake di mobil, manufaktur lokomotif kareta api, manufaktur dewan gudang jeung industri lianna.

    Bungkusan: packing baku Ékspor atanapi nurutkeun sarat konsumén

    Tanggal pangiriman: Numutkeun kuantitas jeung spésifikasi unggal urutan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !