FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan? 

kami produsén, ngabagéakeun kana didatangan parusahaan urang.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana?

pabrik urang aya di Nantong Kota, drive Jiangsu Province.It urang dua jam 'ti Shanghai.

Naon ngeunaan waktu pangiriman?

Hal ieu dumasar kana runtuyan, ilaharna 20 - 30 poé sanggeus narima titipan di.

Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?

Yakin, sampel bisa ditawarkeun, biaya sampel 'na fee kurir ku anjeun. Tapi bea Sampel 'bakal balik ka anjeun sanggeus anjeun nempatkeun hiji urutan.

jenis pembayaran teu rojongan parusahaan anjeun?

T / T na 100% L / C dina tetempoan téh sadayana ditarima, biasana deposit teh nyaeta 30% total nilai, saméméh loading, sadaya baki kudu dibayar pareum,

lamun boga pangmayaran lianna, mangga ngahubungan kami.

 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !