Wantong Solusi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

Nantong Wantong Steel Tube Co.,Ltd. is located in Nantong Economic and Technological Development Zone Hai’an,covers an area of 68 acres,moreover assets of 200 million Yuan. The annual production capacity of 300,000 tons,is the development, Manufacturing,trade import/exports and services in an integrated well redound corporation enterprise.

kontak Wantong

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !