Lumaku liwat pigura scaffolding gaya 2 - China Nantong Wantong Pipe

Lumaku liwat pigura scaffolding gaya 2

Short Description:


  • Port: Shanghai / Nantong
  • MOQ: 10 ton
  • Kemampuan sumber: 5000 ton saben sasi
  • Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    03

    6c1e1c056-300x214

    pin joint caster nahan Cross
    pin joint caster nahan Cross
    Steel plank karo pancing kunci pIN Pin
    Steel plank karo pancing kunci pIN Pin

     

    Our company nyawiji produk scaffolding R & D, desain, produksi, Manufaktur lan layanan minangka kabèh, nuju konsentrasi ing pasar scaffolding ing ngarep lan luar negeri, nyediakake pelanggan karo aman lan competitive produk scaffolding.
    Produk utama sistem disk scaffold, sistem support disc, sistem scaffolding baja pipe Fastener, sistem lawang scaffolding, Bowl sistem Gesper scaffolding, sistem scaffolding star seri, springboard baja, support baja, meneng lan produk liyane.

    1) Ing dhuwur protèktif bubuk ditutupi technique bisa nglindhungi scaffolding saka teyeng lan karat ing loro lumahing nang njaba tabung, kang ndadekake span urip maneh saka 3-5 taun.

    2) Akeh scaffolding fungsi bisa digunakake kanggo loro construction interior lan njaba yen equiped karo aksesoris beda. Kayata, setir caster, basa jack, sirah u, lan sapiturute

    A pesawat saka scaffolding mbutuhake aksesoris ing ngisor iki:

    1.Scaffolding plank baja: One

    pigura 2.Main: Loro

    pin 3.Joint: Four

    4.Lock pin: Four

    nahan 5.Cross: loro saka pasangan penyonggo salib

    6.Caster: Four

    Lumahing: Galvanized

    aplikasi:

    1.Apply kanggo platform karya dhuwur, kayata bangunan, bale, bridge, viaduct, trowongan, etc.

    2. Aplikasi kanggo nang njaba pager scaffolding.

    3. Nggunakake kanggo platform karya movable, kayata mesin elektronik, awake Repairing lan proyèk hiasan liyane.

    Packaging:

    1.In akeh

    2.In nganggo sandhangan anget karo Strip baja

    Wektu kiriman: Miturut jumlahe lan spesifikasi saben urutan

    MOQ: 10sets

    kemampuan sumber: set 5000 saben sasi

    Port: Shanghai / Nantong

    istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !