Steel-plastik komposit pipe - China Nantong Wantong Pipe

pipe gabungan Steel-plastik

Short Description:


  • Port: Shanghai / Nantong
  • MOQ: 10 ton
  • Kemampuan sumber: 5000 ton saben sasi
  • Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    73ab31cd2-300x214209aefdd1-300x214263ec1464-300x214e530beb71-300x214

    karakteristik paling gedhe kanggo ngalahake kerugian sing steel pipe ora tahan karat lan resistance karat saka plastik pipo ora meksa. Dibandhingake karo macem-macem jinis pipo baja, plastik pipo, pipo gabungan aluminium-plastik, pipo stainless steel lan tembaga pipo, wis kaluwihan ketok ing indeks hygienic, fisik lan kimia lan biaya. Wis resistance karat, resistance tuwa, ora teyeng, tasteless, non-beracun, wall Gamelan, dhuwur suhu resistance, resistance dhuwur meksa, entheng, panas jampel lan ing, kanggo ngatasi karat pipo industri, masalah tuwa lan mundhut saka pipo sumber banyu lan engineering got, engineering gas lan industri kimia sing paling becik.

    Details cepet:

    Standard: GB, ASTM, BS

    Standard: GB / T3091 GB / T6728 ASTM A53 ASTM A500 BS1378

    Metu diameteripun: 18mm-48mm

    Kekandelan saka tabung baja: 1mm-1.5mm

    Meksa Rating: 0.08-10Mpa

    resistance karat: Tahan kanggo 50% sodium hidroksida, 38% asam klorida klempakan, resistance 50% asam sulfat.

    Wangun: Round

    Length: 3M-12m, utawa miturut syarat pelanggan

    Warna: Ireng utawa miturut syarat pelanggan

    Seng Coating: 40g-250g / m2 utawa miturut syarat pelanggan

    Aplikasi: Minangka bahan kanggo greenhouses.

    Packaging: Ing mbendel karo Strip plastik

    Wektu kiriman: Miturut jumlahe lan spesifikasi saben urutan            

    MOQ: 10 ton

    kemampuan sumber: 5000 ton saben sasi

    Port: Shanghai / Nantong

    istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane etc.
    1 (14)


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !