Multi-Span Agricultural griya ijo GSW-7 - China Nantong Wantong Pipe

Multi-Span Agricultural griya ijo GSW-7

Short Description:


  • MOQ: 600 Meter Square
  • Kemampuan sumber: 10000 Meter Square saben sasi
  • Port: Shanghai utawa Nantong
  • Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    Multi-Span griya ijo Agriculturaljenis peralatan prasaja lan praktis kanggo budidoyo utawa breeding, gampang kanggo mbangun, trep kanggo nggunakake lan kurang biaya, Applied digunakake ing budidoyo saka sayuran, woh-wohan, kembang lan breeding produk toya lan unggas uga pengalaman ngelmu kabeh sak donya karo pangembangan industri plastik-film. Iku bisa kanggo nyedhiyani kondisi katerangan cocok, Kelembapan lan suhu, mundhakaken output lan resisting ing bencana alam. We offer baris sakabehane bahan griya ijo kalebu pipe galvanized baja, aksesoris pipe mbenakake lan film panutup plastik, pilihan kanggo sistem muter-up, lawang, ireng shading net, irigasi lan sistem cooling etc.

    fitur produk:

    1.The gendheng struktur bunder dhuwur kekuatan lan kemampuan anti-salju kuwat.

    2.Large bagean saka alur trapezoidal wis kapasitas got kuwat.

    3.Inner gedhe kamar, operasi trep, gampang kanggo mbangun lan diakses kanggo mbusak.

    teyeng-resisting, kemampuan kuwat 4.Accessories kanggo nolak salju lan angin minangka kabèh.

    rate 5.High transmisi, gedhe property panas-mertahanake lan kemampuan Hermetic.

     

    Koleksi span Post Spasi let mlengkung Pundhak dhuwur elevation Crown Length Panggil
    GSW-7430 7m 4m 1m 3M 4.8m 32m arbitrarily
    GSW-7435 7m 4m 1m 3.5m 5.3m 32m arbitrarily

    Size: Large

    Balung: Galvanized bahan baja

    Jinis Construction: mlengkung Roof

    Panutup Bahan: film PE, panas-dijogo lan awet, kasedhiya ing gendheng lan sisih.

    Ndhukung Sistem: Outside System shading

    Nang sistem shading

    cooling System

    Heating System

    ventilasi System

    Sistem seedbed

    Control System Electric, etc

    MOQ: 600 Meter Square

    kemampuan sumber: 10000 Meter Square saben sasi

    Port: Shanghai utawa Nantong

    istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !