Galvanized Steel Strip - China Nantong Wantong Pipe

Galvanized Steel Strip

Short Description:


  • Port: Shanghai / Nantong
  • MOQ: 10 ton
  • Kemampuan sumber: 10000 ton saben sasi
  • Istilah Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    1 (14)

    956d1bc55-300x2149fe4f47e4-300x21485c71a9f3-300x214

    Galvanized Steel Strip

    Our company spesialisasine ing produksi baja galvanis, Iku adhedhasar strip mbalek panas, liwat pickling, rolling kadhemen, proses produksi galvanizing panas out.The produk bisa digunakake Applied kanggo keel kadhemen-kawangun baja, pipe galvanized, dalan guardrail etc , uga bisa digunakake ing automobile, Manufaktur lokomotif, Manufaktur Papan lan industri.
    Details cepet:

    Standard: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS, GB510018-2002

    Material: Q195, Q235

    Wangun: Round

    Kekandelan: 0.15mm-3mm

    Jembar: 20mm-500mm 

    Coil ID: 400mm- 610mm

    Coil Bobot: 1-4 ton

    nutupi permukaan: Seng nutupi

    Seng nutupi: 30-275g / m2 (Miturut syarat pelanggan)

    Spangle: nul spangle, spangle biasa, spangle cilik, spangle amba

    perawatan lumahing:

    Chromated

    (2) Chromated lan Susu

    (5) passivated (Chrome free) lan Susu

    (6) passivated (Chrome free)

    (7) nglengo

    (8) Non-perawatan 

    Toleransi: kekandelan ± 0.02mm Jembar ± 2mm

    Aplikasi: Iku cocok kanggo kadhemen-kawangun bagean keel, pipe galvanized, lawang rana rolling, dalan guardrail, etc. lan uga bisa digunakake ing automobile, Manufaktur lokomotif sepur, Manufaktur Papan mining lan industri.

    Packaging: packing standar Ekspor utawa miturut syarat pelanggan

    Tanggal layang: Miturut jumlahe lan spesifikasi saben urutan


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !