FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan? 

kita Produsèn, welcome kanggo ngunjungi perusahaan kita.

Where is pabrik Panjenengan located

pabrik kita dumunung ing Nantong City, drive Jiangsu Province.It kang rong jam 'saka Shanghai.

Apa bab wektu pangiriman?

Iku adhedhasar urutan, biasane 20 - 30 dina sawise nampa simpenan.

Bisa aku njaluk sawetara conto?

Manawa, conto bisa ana, biaya conto 'lan ragad kurir sing. Nanging biaya Samples 'bakal bali marang kowe sawise sampeyan mesen.

apa jenis pembayaran ora support perusahaan?

T / T lan 100% L / C ing ngarsane kabeh ditampa, biasane simpenan 30% saka total Nilai, sadurunge loading, kabeh imbangan kudu mbayar mati,

yen sampeyan duwe pembayaran liyane, hubungi kita.

 

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !