Wantong Solution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Nantong Wantong Steel Tube Co.,Ltd. is located in Nantong Economic and Technological Development Zone Hai’an,covers an area of 68 acres,moreover assets of 200 million Yuan. The annual production capacity of 300,000 tons,is the development, Manufacturing,trade import/exports and services in an integrated well redound corporation enterprise.

Contact Wantong

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !